Pilotskole læs mere

Pilotskole

Pilotskole

 

Kontrakt:

Hvis du ønsker at gå den fulde vej - fra bunden til en kommerciel helikopterpilot, tilbyder vi et forløb, hvor vi organiserer, kombinerer og guider dig hele vejen igennem.

 

Nedenfor er alle vores kurser individuelt beskrevet:

 

PPL (H):

Private Pilot Licence (Helikopter) - Et privat certifikat til helikopter der gør det muligt at flyve med venner, familie mv. Et PPL (H) kursus vil som minimum inkludere: 45 timers praktisk flyvning i helikopter og 100 optimeret teori i klasseværelset. Pris: 167,350 DKK.

 

Bridge Bane (A) til (H):

Omdannelse fra et A (fly) til et (helikopter) certifikat H. Et "brokursus" består som minimum af 39 timers praktisk flyvning i helikopter og en overbygning af teori. Pris: 155.000 DKK.

 

Natflyvning (H):

Night Rights - Forlængelse af certifikatet for ikke kun at have lov til at flyve i løbet af dagen men også om natten. Er bestående af mindst 15 timers flyvning (hvoraf 10 timer skal være instrumentflyvning) og 5 timers teori. Pris: 42.900 DKK.

(Du skal have instrumenterfaring fra et andet fly, hvorefter du sandsynligvis fratrækkes timer ud fra vurdering af erfaring)

 

BEG og N-BEG radio:

Dansk og engelsk radiolicens. Inden for luftfarten er der (naturligvis) behov for at koordinere fly både blandt andre fly men også også med Sky- og kontroltårne​​.

En BEG og/eller N-BEG består af et minimum på 20-30 timers holdundervisning. Pris: 4.000 DKK.

CPL (H) - Modular:

Commercial Pilot Licence (Helikopter) - Et kommercielt bevis til helikoptere, der gør det muligt at modtage betaling for sin flyvning. Hos Backbone Aviation, tilbyder vi et CPL (H) certifikat som en overbygning. Det vil sige, før du kan blive optaget på den praktiske del af CPL (H) kursus, skal du være i besiddelse af et PPL-certifikat (H),som du kan bygge videre på. Derudover skal du også have bestået den kommercielle teori (650 timers undervisning) og have opnået erfaring med helikopterflyvning (155 timer), før du kan blive optaget. Når du opfylder disse krav, så omfatter et CPL (H) mindst 30 timers praktisk flyvning (35 timers praktisk flyvning, hvis du ønsker at kombinere det med "night rights").

Pris: Kontakt os for mere info.

 

FI (H):

Flyveinstruktør (Helicopter) - Instruktørbevis til helikoptere. Giver dig mulighed for at instruere eleverne, både teoretisk og praktisk, i at flyve helikoptere. Et FI (H) kursus vil bestå af mindst 30 timers praktisk træning i helikopteren og 125 timers teoretisk uddannelse.

Pris: Kontakt os for mere info.

 

Typerettigheder:

Typerettighed - En udvidelse af certifikatet til at flyve forskellige typer af helikoptere. En typerettighed omfatter (lidt afhængig af tidligere erfaringer) som minimum 5 timers praktisk flyvning i helikopteren og 9 timers teoretisk undervisning:

 

-Robinson R-22:

Pris: 17.200 DKK.

 

-Robinson R-44:

Pris: 27.000 DKK.

 

-EC120B:

Pris: 37.300 DKK.

BackBone l Headquarter AviationHouse.dk l Søndergade 2-8 l DK 6670 Holsted l Denmark l +45 8110 1230

Email: go@backbone.aero l Airport site Esbjerg Airport EKEB l DK 6705 Esbjerg East