Anlægsgartner i Nordsjælland

Anlægsgartner i Nordsjælland

Sørger du et veletableret anlægsgartnerfirma, som har styr på både processer og  service. Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen, hvor vi løser opgaver for både private og erhverv. Vi udfører alle former for anlægsgartner opgaver i Nordsjælland – uanset opgavens omfang. Vi sætter en ære i at råde og vejlede, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du f. eks skal have anlagt en ny have med terrasse, anlagt stier og indkørsel eller du repræsenterer et boligselskab, der f. eks skal have en ny gårdhave eller lagt rullegræs ud. Kort sagt leverer vi gartnerens svar på totalentreprise – serviceaftaler, hvor vi klipper græs, laver ukrudt bekæmpelse, renholdelse af belægninger etc.

Gartner Nordsjælland

Brolægger i Nordsjælland

Udover det gængse anlægsarbejde, så tilbyder vi også brolægning i Nordsjælland. Et veludført slutresultat kræver altid et grundigt forarbejde. Du kan altid regne med en velovervejet plan over materialer og et grundigt forberedelsesarbejde, før vi går i gang med selve fliselægningen.

Hvad end om den gamle terrasse trænger til en udskiftning, eller du står overfor at skulle anlægge en helt ny, så er vi klar til at guide dig hele vejen fra materialevalg og udformning til det færdige resultat. Vi kan udføre terrasser og stier i stort set alle materialer, heriblandt: belægningssten, fliser og natursten, grus, klinker, sandsten og skifer. Sig til, så vi kommer gerne med forslag til netop din belægning. Bliv inspireret af billedeksemplerne herunder. Det samme gør sig gældende i indkørslen – her er det vigtigt at der bliver lagt et godt fundament, som kan holde bilens vægt. Vil du vide mere om vores ydelser? så ring og få en uforpligtende snak på telefon: 28 90 02 41