boligstyling

Boligstyling inspiration til din indretning derhjemme

Mangler du inspiration inden for boligstyling, når det kommer til dit eget hjem? Det kan være svært at se muligheder og få ideer i de omgivelser du befinder dig i til daglig. I indlægget her deler vi tips til hvordan du nemt og billigt kan få inspiration til indretningen.

Her finder du de bedste boligstyling tips

Det kan være svært at være kreativ og nytænkende når det kommer til indretning. Specielt når det drejer sig om ens egen indretning. Vi har nemlig en tendens til at tilpasse os det vi nu en gang befinder os i. Du kender sikkert det at kunne studse over en måde møblerne er placeret på hos nogen du besøger første gang. Dog har du det med at glemme at dine egne slidte sofapuder godt kunne trænge til en udskiftning.

Du er jo vant til at se dem hver eneste dag, og ‘glemmer’ måske derfor at den sennepsgule farve ikke er så populær som den var, da du købte puderne for 4 år siden. Du har heller ikke tænkt over at velouren er blevet lettere slidt ned på de fire år som puderne har været i brug. Det er derimod sådan noget dine gæster nok vil lægge mærke til når de besøger dig og kigger på din boligstyling.

Lad dig inspirere der hvor du kan

I dag kan vi blive inspireret så mange steder, når det kommer til indretning. Dog kan det godt betale sig selv at være opsøgende omkring det. Gå på Instagram og følg nogle spændende bolig profiler. Det kan være både danske og udenlandske. Vi har rigtig mange spændende boligprofiler i Danmark, så her er der masser at inspiration at hente. Der er alt fra indretning på få kvadratmeter til renovering af gamle muremester villaer. Der er ofte links til hvor de forskellige indretnings objekter er købt. Du kan også følge med hos professionelle indretnings konsulenter og boligstylister.

Selvom du måske ikke overvejer at hyre en professionel til at indrette hos dig, så er der ofte gode tips at hente ift. at optimere plads, loppemarkeder du skal besøge, DIY hacks du kan bruge osv. Youtube er også et fremragende sted at hente inspiration, når det kommer til boligstyling. Selvfølgelig skal du gerne vide hvem der er værd at følge, men så snart du skriver dit ønskede søgeord ind søgefeltet for oven, så kommer der et hav af muligheder frem. Du kan søge på ‘decorating small spaces’, ‘loft inspiration’ og ‘DIY furniture’ bare for at nævne nogle eksempler.