I dag skal vi tale om graffitirens. Det er super irriterende, hvis man gang på gang bliver ramt med graffiti på vægge på end bolig.

Graffitirens, som er hurtigt og effektivt

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om graffitirens. Det er super irriterende, hvis man gang på gang bliver ramt med graffiti på vægge på end bolig. I dag skal det handle om, hvordan du kan komme af med denne pestilens. Både miljøvenligt og nemt. Læs med og lær meget mere.

Har du brug for graffitirens på din bolig i København eller omkringlæggende?

Har du prøvet at være offer for graffiti? Hvis ja, så er du nok klar over, hvor irriterende det er, når man gang på gang bliver ramt og ens bolig bliver vandaliseret. Det er super irriterende. Uanset om det drejer sig om simple små tegninger er eller ord, eller om det er store graffitimalerier, så er der tale om hærværk og vandalisme. Det ser ikke pænt ud og nu skal man til at bruge penge på og tage stilling til at få det fjernet med graffitirens. Og hvad med bekymringerne om, at det måske kommer tilbage… Men har du været så uheldig at være udsat for graffiti, så er det godt, at du er kommet forbi bloggen her i dag. Der er nemlig et firma, som står klar til at hjælpe med graffitirens.

Hvad kan de gøre for dig?

Deres graffitirens team er super dygtige, fordi de har mange års erfaring på området. De rykker hurtigt ud, når du kontakter dem med den vandalisme, som du har været udsat for. På den måde kan de påbegynde de fleste opgaver med graffitirens inden for 24 timer! Det går altså virkelig hurtigt. Denne virksomhed kører ud fra deres kontor i Kastrup, og de kører ud til kunder i hele København og på Amager. Så du skal tage fat i dem, hvis du bor i dette område. Som sagt har de mange års erfaring på området, og har derfor også nogle teknikker til, hvordan de kan forebygge næste gang det måske måtte ske for dig. Du kan købe forskellige abonnementløsninger hos dem, hvor du får forskellige service med alt efter hvor meget du vil betale for det. Der er et abonnement til 99 kroner om måneden, hvor der medfører fjernelse af op til tre tags pr. år., og så er abonnementet alt inklusive. Så er der den dyrere løsning, som koster fra 380 kroner om måneden. Med dette abonnement får du fjernelse af graffiti i op til ca. 3 meters høje fra gadeniveau, og du skal intet gøre selv.

Læs mere på bloggen her.