I dag skal vi tale om teambuilding, om hvad det kan gøre for din virksomhed, men også hvad præcis, det går ud på. Det er noget, som er blevet meget populært over hele landet

Hvad er teambuilding?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om teambuilding, om hvad det kan gøre for din virksomhed, men også hvad præcis, det går ud på. Det er noget, som er blevet meget populært over hele landet, så hvis du også er interesseret i, at lave det for din virksomhed, så læs med på bloggen i dag. 

Lad os tale om, hvad teambuilding er

Først og fremmest synes jeg lige, at vi skal tale om, hvad teambuilding er. Det er noget, som rigtig mange virksomheder gør brug af rundt om i landet. Det kan bestå af både fysiske aktiviteter, som volleyball, sejlads, fodbold osv. Men det kan også være aktiviteter, som kræver mere tankekraft. Det kan for eksempel være, at man skal løse gåder, at man er på en GPS-challenge, eller at man skal igennem et rum, hvor man skal løse forskellige opgaver, for at komme ud. Til sidst kan teambuilding også være at man hører foredrag om et bestemt emne og sammen diskuterer dette i virksomheden med foredragsholderen. Så hvad er fælles for alle disse aktiviteter? Det er, at medarbejderne i din virksomhed skal arbejde sammen på en ny måde end de er vandt til i deres hverdag på kontoret. 

Hvad gør det for din virksomhed?

Som lovet, vil jeg også tale om, hvad teambuilding gør for din virksomhed. For hvorfor skal I tage til teambuilding? Hvorfor skal du, som virksomhedsejer, investere i et event, som både tager dine medarbejdere væk fra arbejdet, men som ydermere koster penge. Det skal du, fordi dine medarbejdere får styrket deres kommunikationsevner, de lære at arbejde sammen I forskellige situationer, som de ikke er vandt til at løse. Når dine medarbejdere bliver kastet ud i aktiviteter, hvor de skal finde ud af at løse en situation som et hold, og hvor chefen ikke er chef mere, og praktikanten er på lige fod med alle andre, så sker der en opbygning af sammenholdet. Der sker noget godt med kommunikationen. Folk kommer tættere på hinanden, end de var før. Det ender måske også med, at de har nogle personlige snakke, som de ikke havde før. Men hvad skal det gøre for din virksomhed? Den gode kommunikation tager de med tilbage på kontoret, når de skal løse hverdagsopgaverne, og det vil vise sig i den måde det hele bliver gjort på. Du vil opleve at opgaver bliver løst bedre og hurtigere.

Læs også mere på bloggen lige her.